Facebook Toestaan Niet toestaan

Verslag VAKO 4 – BSVV 4

27 maart 2023 7:30

De strijd tegen de koploper in onze competitie liep zoals we gepland hadden. In de eerste helft liepen wij net als het Nederland elftal al gauw tegen een redelijke achterstand aan. Met de rust was het al 3-0 waarbij de 4-0 terecht werkt afgekeurd wegens buitenspel.

In de tweede helft werd er gewisseld en kwamen de bereid willende mannen van het 2e in het veld waar er ook al een paar de gehele wedstrijd moesten spelen. Toen kreeg VAKO meer tegenstand maar ook toen werd er nog drie keer gescoord wat resulteerde in een 6-0 nederlaag.

Met onze grote selectie van 23 man moesten we vandaag toch een beroep doen op de spelers van het 2e elftal. Hoe komt dit voor de toekomst nog goed? Laten we er de komende zaterdag er weer voor zorgen dat de punten in Bovensmilde blijven Boys.