Facebook Toestaan Niet toestaan

BSVV JO13-1 kampioen!

25 mei 2023 7:15

Zaterdag 20 mei speelde BSVV JO13-1 thuis tegen het team van De Weide JO13-4. Nadat BSVV in de eerste helft van het seizoen kampioen was geworden op klein veld, werd na de winterstop de overstap gemaakt naar het grote veld. Ook in deze competitie lagen ze op koers voor het kampioenschap.

Met nog twee wedstrijden te spelen stonden ze ongeslagen bovenaan de ranglijst. Ook vandaag waren ze niet van plan om te verliezen en na de aftrap ging het meteen richting de helft van de tegenstander. Met een stand van 9-0 op het scorebord, was het rust.

In de kleedkamer was er nieuws vanuit Emmen….gelijkspel van de nummer 2. Het kampioenschap was binnen! Tijd voor een uitgebreid feest was er niet, want de tweede helft moest nog worden gespeeld. Na het eindsignaal stond er 12-0 op het scorebord en konden de jongens en meiden hun kampioenschap vieren.

De voetbalschoenen kunnen echter nog niet de tas in, want zaterdag 3 juni a.s. speelt dit team in Jubbega om 10 uur de bekerfinale tegen VV Gorecht JO13-2.