Nieuws

Nieuws

Nieuwe vrijwilligers staan op, wie is de volgende?

23 november 11:30  Nu het voetbalseizoen in volle gang is zien we ook steeds meer belangrijke vacatures opgepakt worden, waar we als bestuur natuurlijk erg blij mee zijn! Zo heeft T. Spijk de functie bestuurslid jeugdzaken opgepakt en zal R. Offringa per deze week de functie van wedstrijdsecretaris senioren gaan oppakken. N. Hoogeveen is toegetreden tot het jeugdbestuur als jeugdcoördinator en is M. Hemmes bereid gevonden om op het laatste moment nog een keer als kascommissie op te treden.meer »


Kantinevrijwilligers voor de ochtend gezocht

23 november 10:30  Voor in de ochtend zijn wij op zoek naar extra kantinevrijwilligers. Momenteel komt teveel aan op een klein groepje vrijwilligers. De insteek van het bestuur is om eens in de 6 tot 8 weken een dienst te draaien van 8:00 uur tot 12:00.meer »


Rabo Clubsupport levert € 749,60 op!

15 november 10:15  Dank aan alle leden voor het stemmen bij de Rabobank Clubsupport op onze vereniging! Alle stemmen samen leveren ons het mooie bedrag van € 749,60 op. Iets waar we weinig voor hebben hoeven te doen, maar waarvoor we veel mooie dingen kunnen doen.


Nieuwe promotiemogelijkheid bij BSVV

9 november 13:30  Sinds dit seizoen beschikt BSVV over een digitaal scorebord. Onder het scorebord is een LED scherm van 3 bij 1 meter aanwezig waarop u uw bedrijf of een speciale actie van uw bedrijf kunt promoten. meer »


Eén extra verkoper gezocht

12 oktober 10:00  Momenteel hebben wij drie vrijwilligers voor het verkopen van programmaboekjes bij de thuiswedstrijden van BSVV 1. Wij zoeken nog één extra verkoper zodat je eens in de 6 tot 8 weken een half uurtje aan tijd kwijt bent. Een kleine moeite en voor de club een groot plezier.meer »


Rookvrij terras bij BSVV gaat steeds beter

17 september 9:45  Sinds het begin van dit seizoen is het terras bij BSVV rookvrij en wat opvalt is dat steeds meer leden hier ook rekening mee houden. De veranderingen zijn geleidelijk gegaan: eerst zijn er borden geplaatst en later zijn de asbakken weggehaald. Nog deze week zal ook de sigarettenput naast de ingang van de kantine verwijderd worden. De volgende stap is het realiseren van een aparte rookruimte. Tot die tijd kan er nog gerookt worden op de hoek van de parkeerplaats van BSVV. Hier zal iedere zaterdag een asbak neergezet worden, zodat ook de parkeerplaats netjes blijft. Op deze manier gaat BSVV naar een geheel rookvrij terras!


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!