Nieuws - Samen Zijn Wij BSVV

Nieuws

Nieuws

Kaartenactie FC Groningen - FC Den Bosch

Vandaag, 28 september 11:15  Veel kinderen (en sommige volwassenen) dromen van een carrière als topvoetballer. En dromen mag! Om het stadiongevoel te ervaren nodigt FC Groningen leden van amateurverenigingen aangesloten bij het Amateurconvenant in de provincie Drenthe uit om tegen korting de wedstrijd FC Groningen - FC Den Bosch te bezoeken. Samen met bijvoorbeeld je ouders of wellicht als teamuitje. Dit aanbod geldt voor alle leden, ongeacht de leeftijd. Tickets kosten 10 euro per stuk.meer »


Uitnodiging verstuurd aan sponsoren en club van 50 leden

26 september 11:30  Op maandag 25 september is er een uitnodiging verstuurd naar onze sponsoren en club van 50 leden voor het jaarlijkse uitje. meer »


BSVV JO15-1 op dreef in Rolde

26 september 10:15  Zaterdag 23 september, de derde wedstrijd voor JO15. Wederom een uitwedstrijd en deze keer ging de reis naar Rolde voor de wedstrijd Rolder Boys JO15-2 – BSVV JO15-1. meer »


Jeugdfonds Sport & Cultuur

26 september 10:00  BSVV vindt dat sport en cultuur een positieve bijdrage levert aan elk kind. meer »


Het seizoen is begonnen voor JO15-1

20 september 7:30  Nadat de eerste wedstrijd meteen al was afgelast, kon het seizoen voor JO15-1 op zaterdag 7 september dan echt beginnen. Na een goed seizoen in de 3e klasse, werd er dit seizoen begonnen in de 2e klasse. Er was één teamgenoot die zijn voetbalschoenen aan de wilgen had gehangen, en er zijn drie nieuwe spelers. Nog even wennen dus voor iedereen. meer »


De BSVV ClubApp

15 september 9:15  In samenwerking met VoetbalAssist.nl heeft BSVV al een tijdje de mobiele app voor haar leden gelanceerd. De Voetbalassist ClubApp is te downloaden in de App Store en de Google Play Store.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!