Nieuws

Nieuws

Week van de scheidsrechter

29 september 11:15  Van 1 oktober tot 9 oktober vindt dit jaar de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats en is het moment daar dat we onze (assistent-)scheidsrechters op het veld en in de zaal weer de eer geven die hen toekomt. Zonder scheidsrechters, geen wedstrijden!meer »


Vacature grensrechter BSVV 1

29 september 10:30  BSVV is voor het 1e elftal, uitkomend in de 4e klasse D, op zoek naar een grensrechter. Hierbij is een eventuele vergoeding bespreekbaar. Bij interesse of vragen gelieve contact op te nemen met Chris van Burum - seniorenzaken@bsvv.nl.


Verkopers programmaboekjes gezocht

29 september 10:00  Op dit moment hebben wij 1 verkoper voor onze programmaboekjes. Wij zoeken hier minimaal nog twee verkopers bij zodat je maximaal 4 keer aan de beurt bent dit seizoen.meer »


Zaterdag 29 oktober live muziek na BSVV - Glimmen

28 september 15:15  Op zaterdag 29 oktober organiseert de activiteitencommissie haar eerste activiteit van dit seizoen. meer »


Vrijwilliger van de week: Edwin Klein Bramel

25 september 11:00  Onze vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers en gelukkig hebben wij er bij BSVV veel. Voor ons als bestuur zijn jullie onze steun en toeverlaat. Als vereniging vinden we het belangrijk om aandacht te schenken aan onze vrijwilligers. Met dit item willen wij jullie graag voorstellen aan onze leden om te laten zien wat jullie zoal doen voor de vereniging.meer »


Vacatures jeugd BSVV ingevuld

14 september 15:00  Met trots kunnen wij melden dat alle vacatures bij de jeugd zijn ingevuld.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!