Nieuws

Nieuws

Communicatie over de jeugdindeling

Vandaag, 19 mei 7:15  Beste leden, ouders en verzorgers, Ieder jaar is het voor ons jeugdbestuur een grote uitdaging om een nieuwe indeling van de jeugdteams te maken voor het volgende seizoen. Een groot aantal belangen moeten zorgvuldig afgewogen worden. In eerste instantie wordt natuurlijk gekeken naar de leeftijd van spelers, maar ook naar spelersaantallen per team en het niveau van deze spelers. Deze puzzel is met de jaren niet gemakkelijker geworden.meer »


Vrijwilliger van de week: Bianca Wolf

16 mei 8:00  Onze vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers en gelukkig hebben wij er bij BSVV veel. Voor ons als bestuur zijn jullie onze steun en toeverlaat. Als vereniging vinden we het belangrijk om aandacht te schenken aan onze vrijwilligers. Met dit item willen wij jullie graag voorstellen aan onze leden om te laten zien wat jullie zoal doen voor de vereniging.meer »


Save the date! Het jaarlijkse BSVV tentenkamp op 26 en 27 augustus

11 mei 17:45  Ook dit jaar zal het tentenkamp weer georganiseerd gaan worden voor de jongste jeugd van 8 tm 13 jaar. Tijdens het tentenkamp zullen er weer diverse activiteiten worden georganiseerd.meer »


Arjan en Mathijs Post 75e lid Club van 50

11 mei 7:45  Sinds zondag 8 mei zijn Arjan en Mathijs Post lid van onze club van 50. Hiermee zijn vader en zoon het 75e lid van de Club van 50 van BSVV. meer »


24-05 Extra ALV (Voor) traject nieuwe accommodatie en bijbehorende investeringen

10 mei 13:45  Op dinsdag 24 mei is er een extra ALV ingelast om 20:00 uur. Tijdens deze avond leggen wij het (voor) traject voor de nieuwe accommodatie en bijbehorende kosten aan jullie voor. In dit traject zitten 2 go / no go momenten.meer »


Vrijwilliger van de week: Rolf Offereins

9 mei 7:15  Onze vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers en gelukkig hebben wij er bij BSVV veel. Voor ons als bestuur zijn jullie onze steun en toeverlaat. Als vereniging vinden we het belangrijk om aandacht te schenken aan onze vrijwilligers. Met dit item willen wij jullie graag voorstellen aan onze leden om te laten zien wat jullie zoal doen voor de vereniging.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!