Nieuws

Nieuws

Aanmelding tentenkamp

Vandaag, 24 juni 15:15  Vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus zal er weer een tentenkamp georganiseerd worden voor de jongste jeugd van BSVV. Tijdens het tentenkamp zullen er weer diverse activiteiten worden georganiseerd.meer »


ALV bij Timmermans

21 juni 9:15  Woensdag 16 juni 2021 vond voor het eerst in ruim 1 jaar weer een algemene ledenvergadering plaats. Vanwege de coronamaatregelen waren deze niet fysiek mogelijk en het bestuur had besloten geen gebruik te maken van de digitale variant. Toen duidelijk werd dat binnen weer met 50 personen vergaderd mocht worden werd uitgeweken naar de ruime schuur van Hoofdsponsor Timmermans. Het mooie weer maakte het zelfs mogelijk de vergadering in de buitenlucht voort te zetten. Dit loste tevens het probleem met de akoestiek in de schuur op. Wij danken de firma Timmermans voor de getoonde gastvrijheid zowel voor, tijdens als na de vergadering!meer »


Tentenkamp 2021

13 juni 23:45  Dit jaar organiseert BSVV weer een tentenkamp voor de jeugd!meer »


BSVV zoekt versterking voor haar 1e elftal

9 juni 7:45  Bovensmilde – BSVV zoekt versterking voor haar 1e elftal. BSVV komt uit in de 3e klasse van het zaterdagvoetbal. meer »


Regiocup en meer

7 juni 7:30  Regiocup en meer We hadden er niet meer op gerekend, maar afgelopen zaterdag is voor onze jeugdteams toch nog een minicompetitie met 4 speeldagen gestart in de vorm van de Regiocup. Zaterdagmorgen mochten de eerste teams het spits afbijten. De kinderen genoten zichtbaar dat ze weer op het veld mochten. Het onweer in de vroege ochtend strooide gelukkig geen roet in het eten.meer »


Aankondiging en agenda ALV 16 juni 2021

2 juni 11:45  Wegens de pandemie hebben we in 2020 geen ledenvergaderingen kunnen houden. Nu de situatie gestaag opklaart zien wij als vereniging weer de mogelijkheid om bijeen te komen en het reilen en zeilen van BSVV met elkaar te bespreken, vanzelfsprekend met inachtneming van de geldende coronavoorschriften.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!