Bestuur & Commissieleden BSVV

Hieronder ziet u de functies en namen van de bestuursleden en de commissieleden die onder het verantwoordelijke bestuurslid vallen.

 

Functie Naam Tel./mob nr. Emailadres
Voorzitter (a.i.) Dhr. G. Gelling   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vertrouwenspersoon  Dhr. W. Klaucke  06-51891544 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Webmaster Dhr. R. Offereins  06-29371435 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Programmaboekje  Dhr. J. Radix     
       
Secretaris/vice voorzitter  Mw. A.Timmermans-Eleveld   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecretariaat senioren  Dhr. A. Sturre   wedstrijdsecretarisseniorenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.nl
Wedstrijdsecretariaat jeugd Dhr. N. Hoogeveen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Scheidsrechters coördinator  Mw. A. de Groot    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
Financiële zaken Dhr. G. Gelling   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. J. Winter  
Commissie financiële zaken Dhr. L. Smit  
Commissie financiële zaken Mw. J. Warries    
Ledenadministratie Mw. C. Njagi   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facturen     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voetbalzaken senioren  Dhr. J. de Jonge   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Consul  Dhr. J. Luit  
Hoofdtrainer  Dhr. B. Batterink    
Verzorger  Dhr. A. Sturre 06-30392247 sDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
Voetbalzaken jeugd  Dhr. N. Hoogeveen 06-27584284 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. N. C. Hoogeveen  
Jeugdcoördinator A-B + Gastteam Dhr. T. Klein Bramel   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugdcoördinator C-D + Pupil vd week Dhr. R. Kremer   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugdcoördinator Kab-F-E Dhr. W. J. de Vries  06-11608773  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Coördin. Evenementen & toernooien Dhr. W. Klaucke 06-51891544  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vrijwilliger Evenementen & toernooien Dhr. B. Boersma    
Technisch jeugdcoördinator  Dhr. J. de Groot     
       
Algemene zaken
Mw. S. Sikkenga   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Dhr. M Homan 06-46635649
Sponsoring Dhr. M. Homan   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sponsoring Dhr. R. Timmer   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kantinecommissie voorzitter Dhr. T. Klein Bramel   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kantinecommissie inkoop Mw. C. Bouman   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kantinecommissie Mw. K. de Jong   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kantinecommissie Dhr. M. Olijve   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Club van 50 Dhr. M. Homan   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Onderhoud  Dhr. J. Buist     
Materiaalbeheer  Dhr. H.Louwes sr.    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.