Inleiding CET

GEZELLIGHEID EN ONTSPANNING BINNEN BSVV ...

Binnen BSVV te Bovensmilde zijn verschillende commissies actief, waaronder de Commissie Evenementen & Toernooien (genaamd CET). De CET is opgezet om één loket te creëren voor het organiseren en regelen van evenementen en toernooien voor senioren en junioren.

Het belangrijkste doel van de CET is om te zorgen, dat leden elkaar kunnen ontmoeten bij sportieve, gezellige en ontspannende toernooien en evenementen.

Het kan hier dan ook gaan om echte clubtoernooien, die los staan van de officiële KNVB toernooien.   Maar natuurlijk wordt ook medewerking verleend aan officiële toernooien zoals de open toernooien die door voetbalverenigingen in de regio Noord van de KNVB worden georganiseerd.

Wat doet de CET?

De CET stelt op afroep van leiders/trainers en coaches van senioren- en jeugd teams een activiteiten kalender op voor evenementen en toernooien. De activiteitenkalender is bepalend bij de planning en vaststelling van nieuwe activiteiten in het lopende jaar.

Hierna coördineert de CET deze zaken en  laat ze door zelfregulering - onder haar supervisie - door leiders/trainers en coaches binnen de vereniging BSVV op project basis organiseren. Het CET zal voor de nodige ondersteuning zorgen, zoals versturen van inschrijfformulieren e.d., om de organisatie van het betreffende evenement of toernooi mogelijk te maken.

Om de uniformiteit te kunnen waarborgen voor het organiseren van evenementen en toernooien binnen BSVV is ervoor gekozen, na overleg met het bestuur BSVV, om hiervoor altijd gebruik te maken van de checklist- en het draaiboek toernooien en evenementen. Men is overigens vrij om deze checklist- en het draaiboek toernooien naar eigen idee verder uit te werken. Een voorbeeld van een checklist en draaiboek evenementen/toernooien kan men hieronder downloaden.

Douwloaden draaiboek evenementen/toernooien bij BSVV  
Downloaden checklist toernooien binnen BSVV  

De CET zorgt er dan voor dat, ongeacht de speelsterkte van het senioren- en/of junioren team, er aan een toernooi kan worden deelgenomen.

Bereikbaarheid CET en aanmelden voor evenementen....

Voorstellen voor nieuwe evenementen en toernooien moeten bij de CET worden ingediend die, na afstemming met bestuur BSVV, voor goedkeuring en vaststelling zal zorgen.

De CET krijgt in overleg met de financiële zaken van het bestuur van BSVV zo nodig financiële middelen ter beschikking ter uitvoering van het toernooi en/of het evenement.                                                

De CET is bereikbaar via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij waarderen het enorm, als jullie met leuke nieuwe ideeën komen. Je kunt ons hiervoor benaderen via website, email of persoonlijk contact. Aanmelden voor toernooien en evenementen is alleen mogelijk via het email adres van de CET.

De commissie CET bestaat uit Bryan Broersma en Wim Klaucke. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Coördinator Wim Klaucke: 06-51891544. Als je geen gehoor krijgt en niet lang wilt wachten, kun je ook mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zo weet je zeker dat er gezelligheid en ontspanning is bij BSVV!