Pupil van de week

Pupil van de week hoe is het ontstaan?

Het initiatief van de “Pupil van de week” is afkomstig van het eerste team van BSVV. Het wil op deze manier de jongste jeugd van BSVV kennis laten maken met de seniorenafdeling van de vereniging.

Hoe wordt de pupil van de week gekozen?

Ook dit seizoen is er bij thuiswedstrijden van het 1e elftal een ‘Pupil van de Week’ aanwezig. Deze pupil wordt geselecteerd uit de F-, E of D pupillen en daar er te weinig F-pupillen zijn wordt dit aangevuld door de E of D pupillen die niet zijn geweest toen ze nog F-pupil waren.

Welke pupillen krijgen deze kans en hoe wordt deze gekozen ?

De pupillen die deze kans krijgen. Eerst wordt er uit de tweede jaars pupillen gekozen. Aan het begin van het seizoen wordt er al een indeling gemaakt er kunnen zich nog wijzigingen voordoen in de verdeling. Er wordt ca. 14 dagen voor de betreffende datum contact met de ouders van de desbetreffende pupil gezocht en worden hiervan op de hoogte gesteld.

Op de wedstrijddag zelf ?

Op de betreffende wedstrijddag is deze pupil met zijn voetbalkleding aanwezig met zijn ouders. Zij worden om 13.30 uur verwacht in de bestuurskamer en kunnen zich daar melden. De pupil kan dan deelnemen aan een echte wedstrijdbespreking van het eerste elftal, de warming-up meedoen en het verloop van de wedstrijd volgen vanuit de dug-out. Na de wedstrijd is er nog een nabespreking met consumptie in de bestuurskamer en krijgt hij/zij een blijvende herinnering.