Sponsoring

Sponsoring

Waarom sponsoring?
Bij de voetbalvereniging BSVV staan gezelligheid en respect voor elkaar hoog in het vaandel. Prestaties zijn en blijven echter een belangrijke drijfveer, zowel sportief als organisatorisch.
Prestaties waar u zich als bedrijf mee kan identificeren en waarmee wij u meerwaarde kunnen bieden. Bij clubs met een ambitieus en actief bestuur of clubs die prestatieteams hebben, zijn er vaak genoeg plannen en ideeën om activiteiten te ontplooien die het nodige geld kosten. Hoe groter de wens, des te groter de noodzaak om extra financiën te verwerven. Sponsoring is dan één van de mogelijkheden om dat te verwezenlijken. Maar voordat de handtekeningen onder het sponsorcontract worden gezet is er meestal een hele geschiedenis aan vooraf gegaan.

Sponsoren BSVV
Sponsoren zijn erg belangrijk voor de voetbalclub, omdat het de nodige extra financiën oplevert. Kosten kunnen helaas niet alleen worden gefinancierd met de binnenkomende contributies. We zijn daarom altijd op zoek naar sponsoren. Deze stellen ons in staat om op goed niveau met de sport bezig te zijn. We kunnen goede materialen kopen en deze inzetten voor de ontwikkeling van de jeugd of de senioren teams. We willen alle teams in staat stellen met goed materiaal te spelen en te trainen. Omdat de financiële ruimte er niet altijd is om extra dingen te organiseren voor onze leden, is een bijdrage van sponsoren erg belangrijk. De vereniging BSVV is hun trouwe sponsoren dan ook erg dankbaar voor deze ondersteuning. Met behulp van onze huidige sponsoren hebben we al veel bereikt. Desondanks zijn nieuwe sponsoren altijd welkom.

Sponsorplan & contactpersonen BSVV
Inkomsten via sponsoring is voor de vereniging een welkome aanvulling op het budget. Net zo goed als vrijwilligers zijn er ook sponsors nodig om de vereniging draaiende te houden. Het belangrijkste doel van sponsoring is om financieel krachtiger te worden. Het beleidsplan zal dus gericht moeten worden op potentiële sponsors. De vereniging zal het aantrekkelijkst zijn als zij een goed sponsorpakket aanbiedt. De sponsor wil via deze weg zijn imago versterken.

Contactpersonen:
- Gerard Gelling (06 22 91 13 66)
- Marten Homan (06 46 63 56 49)
- Thomas Blink (06 43 82 73 00)

E: sponsoring@bsvv.nl

Sponsormogelijkheden BSVV

Sponsoren BSVV

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!