Facebook Toestaan Niet toestaan

Ruime zege voor BSVV

28 januari 2024 11:00

Bovensmilde – BSVV heeft zaterdag met ruime cijfers gewonnen van hekkensluiter GEO uit Garmerwolde, het werd 7-1

Op een zeer slecht veld was voetballen haast onmogelijk, toch lukte dit BSVV aardig en wist het voor rust driemaal te scoren. Na rust liep BSVV uit naar een 7-0 voorsprong. Er waren voldoende kansen om de dubbele cijfers te halen maar zover kwam het niet. GEO redde de eer en zo kwam na 5 minuten blessuretijd de eindstand van 7-1 op het wedstrijdformulier.

Zaterdag 3 februari speelt BSVV uit tegen Tynaarlo.

Scoreverloop
18' 1-0 Kaji Mohammed
25' 2-0 Jordy de Groot
46' 3-0 Calvin Kunstman
47' 4-0 Nico Hoogeveen
67' 5-0 Himen Mohammed
73' 6-0 Calvin Kunstman
74' 7-0 Marten Homan