Facebook Toestaan Niet toestaan

BSVV met schaamrood op de kaken naar huis

5 februari 2024 7:45

Tynaarlo – BSVV is zaterdag tegen een enorme zeperd aangelopen in en tegen Tynaarlo. Na een 1-0 ruststand werd er uiteindelijk met maar liefst 7-1 verloren.

De eerste helft liep het allemaal nog aardig volgens plan. Kansen waren er voldoende maar het vizier bij de voorwaartsen stond vandaag niet op scherp of de keeper stond in de weg. Tynaarlo liet zien hoe het wel moest en zocht met een 1-0 voorsprong de thee op.

Na rust was de eerste kans voor BSVV maar uit de eerstvolgende tegenaanval lag de bal er alweer in. Vanaf dit moment was elke aanval van Tynaarlo raak en BSVV faalde de tweede helft als collectief. Met het schaamrood op de kaken ging BSVV weer naar huis.

Het is deze week zaak om de rug te rechten en het vizier weer op scherp te krijgen voor de thuiswedstrijd tegen Blauw Geel ’15.