Facebook Toestaan Niet toestaan

Zakelijke overwinning voor BSVV

11 februari 2024 12:00

Bovensmilde – Na de zeperd van vorige week tegen Tynaarlo heeft BSVV zich herpakt en drie punten behaald tegen Blauw Geel '15 uit Groningen.

a drie minuten spelen was het al raak voor BSVV. Good old Nico Hoogeveen zette BSVV met een bekeken schot op voorsprong. Hierna golfde het spel op en neer en waren er kansen voor beide teams. Het bleef echter 1-0 bij rust. Na de rust was BSVV de bovenliggende partij. Jordy de Groot werd neergehaald door de keeper, dit betekend rood voor de keeper en een strafschop voor BSVV. Aanvoerder de Groot schoot vervolgens onberispelijk zijn 14e goal tegen de touwen en zette de eindstand van 2-0 op het scorebord.

Zaterdag 9 maart speelt BSVV pas weer. Het gaat dan op zoek in Assen bij Asser Boys.

Scoreverloop
3' 1-0 Nico Hoogeveen
67' 2-0 Jordy de Groot